Van Demo Tot Release

VAN DEMO TOT RELEASE

Altijd al je song willen opnemen in een studio? Dit is je kans!

Rumah Recordings biedt studiotijd voor drie jonge acts uit de regio. Samen mag je twee dagen aan de slag in de studio, krijg je hulp van een professionele singer-songwriter en maken we met jou een professionele videoclip. Het enige wat je moet doen is een demo/repetitie opname sturen van het nummer dat je wilt opnemen en vertellen waarom jij de studiotijd wilt winnen.

Dus ben jij tussen de 15 en 25 jaar speel jij in een band, ben je een singer-songwriter of producer en wil jij kans maken op studiotijd, hulp van een professionele singer-songwriter en een videoclip wacht dan niet langer! Alle genres zijn welkom. Ook je niveau is niet van belang. Wat wel telt is je motivatie. We zoeken muzikanten en bands die zich binnen een straal van 30 kilometer van Venlo bevinden.

Wat moet je doen?

Stuur vóór 19 september een mail naar demo@rumahrecordings.nl of vul het formulier hier beneden in met jou demo en vertel ons wie je bent. Simpel gezegd: Wat motiveert jou om muziek te maken en wat wil je bereiken? Dat kan beknopt, één paar zinnen is genoeg. Wij kiezen 3 acts uit die we begeleiden in het songwriting process en waarmee we de studio in duiken. Ook maken we een professionele videoclip bij jou nummer.


    Max 10mb