Wie zijn wij?

De beste versie van jouw nummer, dat staat voorop! De Rumah Recordings muziekstudio is professioneel ingericht en leent zich voor vrijwel iedere mogelijke combinatie van instrumenten en akoestieken.

Een opnameproces start al ver voor de eerste noot in de studio. Het start bij de kern van het liedje. Wat wil je overbrengen? Waar gaat jouw lied over? Wat moet het met mensen doen die het horen? Graag kom ik eens luisteren bij een rippetitie. Wellicht kunnen we samen de essentie van het liedje nog wel beter overbrengen of kunnen door een nieuw luisterend oor nieuwe ideeën ontstaan.

Alles om jouw opname zo goed mogelijk te maken! Laten we wat nieuwe dingen uitproberen in de studio en laten we in een ontspannen, relaxte sfeer vol passie werken aan jouw nummer!

Aangenaam! Mijn naam is Bram Rutten. Al ruim tien jaar ben ik werkzaam als producent en audiotechnicus met mijn eigen studio. Mijn liefde voor muziek begon al vér daarvoor. Als 12-jarige jongen stond ik te bassen op NPO Nederland 3 met Check Out. Momenteel speel ik in diverse professionele bands maar richt ik me in het bijzonder op de droom die ik nu al ruime tijd aan het verwezenlijken ben: Rumah Recordings.

Hoi! Ik ben Niels Winter. 

Microfoons

Selecteer het juiste album of werk.

Outboard

Selecteer het juiste album of werk.

Software

Selecteer het juiste album of werk.

Instruments

Selecteer het juiste album of werk.