Rumah

Wat is Rumah Recordings?​

Rumah
In Indonesië weet iedereen wat het betekent, maar bij binnenkomst bij Rumah Recordings voél je het. Een warme huiselijke sfeer die gezamenlijkheid en passie uitademt. Je speelt op je best als je je op je gemak voelt en een goede samenwerking komt tot stand in een sfeer van openheid zonder filter.

Werken aan een carrière
Alleen een plaatje opnemen? Dat kan. Maar veel liever begeleiden we jou als band op weg met jouw carrière. Hoe breng ik een nummer/album uit? Hoe zorg ik ervoor dat ik op de radio wordt gedraaid? Hoe creëer ik fans? Hoe stel ik een persbericht op en hoe kom ik aan optredens? Hoe verspreid ik mijn muziek? Spotify, en Itunes, hoe kom ik daar op? Rumah Recordings helpt je op weg met het aan de weg timmeren! Er is zoveel potentie in de regio maar er zijn maar weinig plekken die deze artiesten écht goed begeleiden.

Vol passie naar de beste versie jouw liedje
Bram Rutten is een ervaren producer met een achtergrond en studie in geluidstechniek en bracht reeds albums uit voor bekende Limburgse bands als Kwante Hippe, Jane, Anna Nita en Stompin’ Grounds. Belangrijk in een opnameproces is dat er een bepaalde “flow” in zit. Door strak te organiseren en vervolgens vol passie te werken realiseren we samen het beste resultaat. “Productief zijn zonder druk uit te oefenen” – zoals Bram het noemt. We gaan ervoor, maar stoppen niet voordat we helemaal tevreden zijn!