Livesessies

Elke maand nodigt Rumah Recordings een artiest/band uit voor een live studio sessie. De audio opnames worden gemixt & gemasterd door: Bram Rutten en de videobeelden worden gemaakt door Niels Winter.

Ar-Jane

Video afspelen

Lörk

Video afspelen

Jaden Isah

Video afspelen

The Awkward

Video afspelen

De Maalstroom

Video afspelen

Buzzard's Brew

Video afspelen

Bart Vrijdag

Video afspelen

Voor de eerste single “Searching” van Bart Vrijdag hebben we samen een live sessie gemaakt! Deze video wordt ook gebruikt voor zijn auditie! 

Jaydie Rutten

Video afspelen
Jaydie! Een fantastisch, jong, talentvolle zangeres die het nummer Crazy covert. Tevens heeft ze deze video ook gebruikt voor haar auditie bij het conservatorium. Hoe gaaf is dat!

The Awkward

Video afspelen
The Awkward debuteerde eind 2020 met de single ‘You & I’, waarna een reeks vervolg-singles volgden. Ontstaan in een tijd waarin optredens niet mogelijk waren, heeft de band zich het eerste jaar volledig gericht op het schrijven van hun brit/ synthpop-nummers. Fris, nieuw en een tikkeltje awkward.

Solomon

Video afspelen
Het Maastrichtse vijftal Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol. De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer troost. Het afgelopen jaar heeft Solomon met een reeks optredens in en rondom Limburg in razend tempo een buzz weten te creëren, wat resulteerde in een gestaag groeiende, zeer fanatieke fanbase en een aantal veelbelovende kritieken.

Sunset Cinema

Video afspelen
Sunset Cinema is een vijfkoppige band uit de regio Venlo. Het repertoire bestaat uit een mix van covers en eigen nummers met invloeden van pop, rock en en indie rock. Na meerdere optredens in de regio komt nu hun eerste EP uit, met de single On My Own als eerste eigen nummer! 

Anna Nita

Video afspelen
Anna Nita is geboren in Heerlen. Inmiddels woont ze al een aantal jaar in Maastricht. De zangeres en songwriter is geïnspireerd door jazz-, R&B- en soul-iconen als Sade, Lauryn Hill en Amy Winehouse. Ze zong in verschillende pop-, soul- en jazzbands. Voor het eerst brengt ze nu onder eigen naam haar zelfgeschreven muziek uit.

Paul & Thimo

Video afspelen
Een bijzondere versie van het nummer “De Waereld Is Moeëj” van Kwante Hippe.

TwentySeven

Video afspelen
Twenty Seven is een pop-rock band uit het zuiden van Nederland. Het repertoire bestaat uit eigen werk in het straatje van Nothing But Thieves, Twenty One Pilots en the Foo Fighters. Dit, in combinatie met een energieke live show, zorgt voor een zeer compleet pakket van stevige rock.

Jane

Video afspelen
Jane is gevormd door Errol op het Veld als leadgitarist, Nienke Jacobs als gitarist en zangeres, Frank Roost als drummer en Anke Jacobs als toetsenist en zangers. Kenmerkend aan Jane, is de harmonieuze meerstemmigheid en de laidback sfeer die de nummers kleurt.

Johnny Hunt Driessen

Video afspelen

Bonus track van de nieuwe EP van Johnny Driessen Hunt genaamd “Bijna Thuis”.

Barn & Belle

Video afspelen
Barn & Belle is een Americana & Roots Duo uit het zuiden van Nederland.
Denk bij Barn & Belle aan close-harmony begeleid op een arsenaal aan Country & Folk instrumenten. Oilcan-Gitaar, Wasbord, Banjo, Dobro, Melodica, Ukelele en hun “Travellers Drummachine” komen allemaal voorbij! Barn & Belle spelen een mix aan Americana & Roots muziek, waarbij de chemie tussen de twee multi-instrumentalistenvan groot belang is.

Buzzard´s Brew

Video afspelen

Buzzard’s Brew combineert hun liefde voor funk muziek met een flinke scheut humor. Voeg daar nog een lekkere groove en meerstemmige zang aan toe, en roer goed. Dit brouwsel zorgt ervoor dat je de hele avond niet kan stilstaan!

Cannonball Cletus

Video afspelen

Cannonball Cletus maakt een aanstekelijke mix van punk, pop, funk en rock. Denk aan de uptempo beats van Franz Ferdinand met een vleugje Black Keys en Foo Fighters, gepresenteerd op een bedje met blazers.

The Ragtime Rumours

Video afspelen
Een energieke mix van old-skool ragtime, gypsyjazz en roots / blues, gespeeld met een rock’n roll-houding: “Rag’n Roll!”  Winnaars van de “Limburge Popprijs 2019” en European Blues Challange 2018.
 

Maxime x Glyn

Video afspelen
Maxime & Glyn veranderen gevoel in soulvolle, zachte geluiden. Deze twee R & B-artiesten maken al 7 jaar samen muziek. Beide zijn geboren in een unieke mix van etnische groepen, waaronder Nederlanders, het Caribisch gebied (Maxime) en Suriname (Glyn), de twee vormen een divers stel. Als ze optreden, laten ze je niet alleen hun muziek horen, maar ook voelen.
 

The Daffodils

Video afspelen
The Daffodils is een rock/blues band, opgericht in het najaar van 2017. Ze maken muziek die ze uitdagend en vooral leuk vinden. The Daffodils brengen het publiek met een dynamische show vol energie en passie terug naar de essentie: de muziek! Met covers van o.a. Muse, AC/DC, Led Zeppelin, Jimi Hendrix en eigen werk zetten ze het publiek in vuur en vlam!
 

We Are Hunters

vlcsnap-2019-06-21-09h38m03s462
Video afspelen
Het uit Nijmegen afkomstige jagerscollectief We Are Hunters heeft de afgelopen jaren al menig podia afgebroken met hun scherpe mix van Classic Rock, het beste uit de skateparken van de 00’s en een gezond vleugje pop. Met de winst van de Roos van Nijmegen, een bomvolle Grenswerkkerk tijdens de Zomerparkfeesten en een uitverkochte release in Luxor live op zak is het vijftal klaar voor het volgende jachtseizoen. Maar maak je geen zorgen – No animals were harmed during the making of Rock ’n’ Roll
 

Heavenly Heroes

Video afspelen
Heavenly Heroes unieke pure geluid is ‘on-Nederlands’ en zeer herkenbaar: een ideale pakkende combinatie van pop, rock, electro en Indie rock. Het is de muzikale mix van vocals, de aangename melodieën in het oor en de virtuoze gitaar en drums die de composities aanvullen.
 

LaidBack

Video afspelen

LaidBack speelt covers op hun eigen manier. De band mixt genres als jazz met pop, soul, funk en nog veel meer. Met een breed repertoire zoals Stevie Wonder en Erykah Badu tot Hiatus Kyote en hun enorme passie voor muziek zorgt LaidBack voor onvergetelijke optredens.

Video afspelen

Stompin’ Grounds is een band uit het zuiden van Nederland. Stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. So, put on your dancin’ shoes and shake it!