Recordings

Wie zijn wij

De beste versie van jouw nummer, dat staat voorop! De Rumah Recordings muziekstudio is professioneel ingericht en leent zich voor vrijwel iedere mogelijke combinatie van instrumenten en akoestieken.

Een opnameproces start al ver voor de eerste noot in de studio. Het start bij de kern van het liedje. Wat wil je overbrengen? Waar gaat jouw lied over? Wat moet het met mensen doen die het horen? Graag kom ik eens luisteren bij een rippetitie. Wellicht kunnen we samen de essentie van het liedje nog wel beter overbrengen of kunnen door een nieuw luisterend oor nieuwe ideeën ontstaan.

Alles om jouw opname zo goed mogelijk te maken! Laten we wat nieuwe dingen uitproberen in de studio en laten we in een ontspannen, relaxte sfeer vol passie werken aan jouw nummer!

Uw producer

Aangenaam! Mijn naam is Bram Rutten. Al ruim tien jaar ben ik werkzaam als producent en audiotechnicus met mijn eigen studio. Mijn liefde voor muziek begon al vér daarvoor. Als 12-jarige jongen stond ik te bassen op NPO Nederland 3 met Check Out. Momenteel speel ik in diverse professionele bands maar richt ik me in het bijzonder op de droom die ik nu al ruime tijd aan het verwezenlijken ben: Rumah Recordings.

Hard werken maar wel in een ontspannen sfeer, laten we dat gaan doen. Een keertje kennismaken?

pexels-photo-352505

Gearlist

Rumah Recordings maakt gebruikt van high quality audio apparatuur. Voor alle audio liefhebbers is hier de volledige gearlist vinden:

74b5968dbbff55a6da08e978806ee09a

Wat is Rumah Recordings?

Rumah. In Indonesië weet iedereen wat het betekent, maar bij binnenkomst bij Rumah Recordings voél je het. Een warme huiselijke sfeer die gezamenlijkheid en passie uitademt. Je speelt op je best als je je op je gemak voelt en een goede samenwerking komt tot stand in een sfeer van openheid zonder filter.

c957f52e1b08c0c795c0affe7126abba

Rehearsal (Coming soon)

-----